| onsdag 17/12 |
11:30 - 14:00 |
| Dagens rätt |
| Helstekt kotlett med potatisgratäng med rödvinssås & picklade morötter |
| Alternativet |
|
| torsdag 18/12 |
11:30 - 14:00 |
| Dagens rätt |
| Bratwurst med senapsstuvad potatis & kokt broccoli |
| Alternativet |
| Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor,
sylt & grädde |
| 11:30 - 14:00 |
| Veckans bakpotatis |
| Med skagenröra & grönsallad |
| Veckans fisk |
| Friterad rödspätta med husets remouladsås, kokt potatis & wokade grönsaker |
| 11:30 - 14:00 |
| Veckans sallad |
| Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd serveras med ceasardressing |
| Veckans pasta |
| Pasta med strimlad pastrami i krämig ananassås |
| Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
| Öppettider |
| Måndag | 11:30 - 15:30 |
| Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
| Fredag | 11:30 - 02:00 |
| Lördag | 11:00 - 02:00 |
| Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.42
| måndag 14/10 |
| Dagens rätt |
| Piccata milanese med tomatsås & ris |
| Alternativet |
| - |
| tisdag 15/10 |
| Dagens rätt |
| Korvstroganoff med potatispuré & gurka |
| Alternativet |
| - |
| onsdag 16/10 |
| Dagens rätt |
| Pannbiff med stekt ägg, stekt lök, skysås & stekt potatis |
| Alternativet |
| - |
| torsdag 17/10 |
| Dagens rätt |
| Raggmunkar med stekt fläsk & lingon |
| Alternativet |
| Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt & grädde |
| fredag 18/10 |
| Dagens rätt |
| Helstekt karré med husets ratatouille & klyftpotatis |
| Alternativet |
| - |
 |
| Veckans bakpotatis |
| Med Skagenröra & grönsallad |
| Veckans fisk |
| Friterad rödspätta med husets remouladsås, kokt potatis & wokade grönsaker |
| Veckans sallad |
| Ost & skinksallad på salladsbädd serveras med vindruvor & husets rhode island |
| Veckans pasta |
| Tacokryddad nötfärssås med spaghetti & riven ost |
 |
| Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
| Dagens | 135:- | 95:- |
| Veckans sallad | 135:- | 95:- |
| Veckans pasta | 135:- | 95:- |
 |
| I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|