onsdag 2/7 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Panerad schnitzel med stekt potatis, skysås, gröna ärtor & citron |
Alternativet |
|
torsdag 3/7 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Pasta med kyckling i tomat & basilikasås |
Alternativet |
|
11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
SOMMARSLTERNATIV: Rostbiff med potatissallad, remouladsås, rostad lök & sallad |
Veckans fisk |
Friterad spätta med husets remouladsås, kokt potatis & wokade grönsaker |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd serveras med ceasardressing |
Veckans pasta |
--- |
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.9
måndag 1/3 |
Dagens rätt |
Pankopanerad kycklingfilé med grönsaksris och kall mangosås
|
Alternativet |
- |
tisdag 2/3 |
Dagens rätt |
Stekt falukorv med pepparrotsås, potatis och lättkokta grönsaker |
Alternativet |
Stekt fiskfilé med hummersås kokt potatis o gröna ärtor |
onsdag 3/3 |
Dagens rätt |
Kålpudding med lingon, sås och kokt potatis |
Alternativet |
- |
torsdag 4/3 |
Dagens rätt |
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde |
Alternativet |
Friterad rödspätta med tartarsås, morötter o kokt potatis |
fredag 5/3 |
Dagens rätt |
Fläsknoisette med råstekt purjolökpotatis och choronsås |
Alternativet |
- |
 |
Veckans bakpotatis |
TRELLEBURGARE
Högrevsburgare med bacon, ädelost, päron,
saltgurka, pommes och coleslaw
189:-
KYCKLINGSALLAD med Ceasardressing och brödkrutonger
|
Veckans fisk |
.. |
Veckans sallad |
TONFISK på salladsbädd m rödlök, kokta ägghalvor och ranchdressing eller
KYCKLINGSALLAD med Ceasardressing och brödkrutonger
|
Veckans pasta |
Pasta med strimlad, gravad lax i citron- o dillsås |
 |
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 135:- | 95:- |
Veckans sallad | 135:- | 95:- |
Veckans pasta | 135:- | 95:- |
 |
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|