11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
Med krämig kasslerröra & grönsallad |
Veckans fisk |
Pankopanerad fiskfilé med stekt grönsaksris serveras med chili & limesås |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé på salladsbädd med knaperstekt bacon & ceasardressing |
Veckans pasta |
Tacokryddad nötfärssås med spaghetti & riven ost |
fredag 29/3 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Långfredag öppnar 16:00 |
Alternativet |
|
måndag 1/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Annandag påsk stängt |
Alternativet |
|
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.50
måndag 7/12 |
Dagens rätt |
Berlinerschnitzel med bacon, paprika, champinjoner, skysås och stekt potatis |
Alternativet |
- |
tisdag 8/12 |
Dagens rätt |
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis |
Alternativet |
Friterad rödspätta med remouladsås, morötter och färskpotatis och citron |
onsdag 9/12 |
Dagens rätt |
Pannbiff med stekt lök, skysås och stekt potatis |
Alternativet |
- |
torsdag 10/12 |
Dagens rätt |
Hemlagade kebabspett med tzatziki och klyftpotatis |
Alternativet |
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
|
fredag 11/12 |
Dagens rätt |
Helstekt fläskfile med pepparsås, stekt potatis och rostade grönsaker |
Alternativet |
- |
|
Veckans bakpotatis |
Glöm inte boka din jultallrik
0410 19993 |
Veckans fisk |
TIPS! ÄT LUNCHEN PÅ KVÄLLEN! Många ringer och beställer Dagens rätt, som vi kyler ner för bästa hållbarhet. Sen är det bara att hämta och värma upp den när man vill. |
Veckans sallad |
TONFISK på salladsbädd m rödlök, kokta ägghalvor och ranchdressing
Rhode Island dressing KYCKLINGSALLAD med Ceasardressing och brödkrutonger
|
Veckans pasta |
Pasta med tacokryddad nötfärssås |
|
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 120:- | 90:- |
Veckans sallad | 120:- | 90:- |
Veckans pasta | 120:- | 90:- |
|
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|