11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
Med krämig skagenröra & grönsallad |
Veckans fisk |
Stekt sill med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor & lingon |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd & ceasardressing |
Veckans pasta |
Vegetarisk bolognese med spaghetti & riven ost |
torsdag 25/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
Alternativet |
|
fredag 26/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor & lingon |
Alternativet |
|
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.15
måndag 6/4 |
Dagens rätt |
Berlinerschnitzel med bacon, paprika, champinjoner, skysås och stekt potatis |
Alternativet |
- |
tisdag 7/4 |
Dagens rätt |
Bruna bönor med stekt fläsk |
Alternativet |
Smörstekt fiskfilé med hummersås kokt potatis o gröna ärtor |
onsdag 8/4 |
Dagens rätt |
Pannbiff med stekt lök, skysås och stekt potatis
|
Alternativet |
- |
torsdag 9/4 |
Dagens rätt |
Helstekt fläskfilé med pepparsås, stekt potatis och rostade grönsaker |
Alternativet |
- |
fredag 10/4 |
Dagens rätt |
Långfredagen - Stängt |
Alternativet |
- |
|
Veckans bakpotatis |
SOUTHSIDE JACK
äkta sydstatsburgare på oxfärs med Jack Danielsstekta
champinjoner, ost och friterade sötpotatis strips
169:-
|
Veckans fisk |
TIPS! ÄT LUNCHEN PÅ KVÄLLEN! Många ringer och beställer Dagens rätt, som vi kyler ner för bästa hållbarhet. Sen är det bara att hämta och värma upp den när man vill. |
Veckans sallad |
RÄKOR på salladsbädd m Rhode Island dressing
eller
KYCKLINGSALLAD med Ceasardressing och brödkrutonger |
Veckans pasta |
Pasta med tacokryddad köttfärssås |
|
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 120:- | 90:- |
Veckans sallad | 120:- | 90:- |
Veckans pasta | 120:- | 90:- |
|
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|