11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
Med krämig skagenröra & grönsallad |
Veckans fisk |
Stekt sill med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor & lingon |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd & ceasardressing |
Veckans pasta |
Vegetarisk bolognese med spaghetti & riven ost |
torsdag 25/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
Alternativet |
|
fredag 26/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor & lingon |
Alternativet |
|
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.9
måndag 24/2 |
Dagens rätt |
Köttfärslimpa med timjansås, bönor, lingon och kokt potatis |
Alternativet |
- |
tisdag 25/2 |
Dagens rätt |
Korv Stroganoff med potatismos och inlagd gurka |
Alternativet |
Pankopanerad fiskfilé med chili- o citrussås, stekt grönsaksris |
onsdag 26/2 |
Dagens rätt |
Panerad schnitzel med stekt potatis, skysås, citron och gröna ärtor
|
Alternativet |
- |
torsdag 27/2 |
Dagens rätt |
Spagetti med köttfärssås och Västerbottenost |
Alternativet |
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde |
fredag 28/2 |
Dagens rätt |
Krämig fläskfilégryta med morötter och rostad potatis |
Alternativet |
- |
|
Veckans bakpotatis |
SOUTHSIDE JACK äkta sydstatsburgare på oxfärs med Jack Danielsstekta champinjoner, ost och friterade sötpotatis strips 169:- |
Veckans fisk |
GRÖNA BIFFEN Grönkålsbiff med husets BBQ-sås och stekt polentakaka (vegan) 115:- |
Veckans sallad |
RÄKOR på salladsbädd m Rhode Island dressing KYCKLINGsallad med Ceasardressing och brödkrutonger |
Veckans pasta |
Pasta med soltorkad tomat och basilikakyckling |
|
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 120:- | 90:- |
Veckans sallad | 120:- | 90:- |
Veckans pasta | 120:- | 90:- |
|
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|