11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
Med krämig skagenröra & grönsallad |
Veckans fisk |
Stekt sill med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor & lingon |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd & ceasardressing |
Veckans pasta |
Vegetarisk bolognese med spaghetti & riven ost |
torsdag 25/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
Alternativet |
|
fredag 26/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor & lingon |
Alternativet |
|
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.8
måndag 19/2 |
Dagens rätt |
Piccata Milanese – ostpanerad schnitzel med ris och tomatsås |
Alternativet |
- |
tisdag 20/2 |
Dagens rätt |
Chorizo med potatismos och husets salsa |
Alternativet |
Torskrygg med senapsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis |
onsdag 21/2 |
Dagens rätt |
Kålpudding med lingon, sås och kokt potatis |
Alternativet |
- |
torsdag 22/2 |
Dagens rätt |
Stefans goa kycklinggryta med grillad zucchini och ris |
Alternativet |
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde |
fredag 23/2 |
Dagens rätt |
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis |
Alternativet |
- |
|
Veckans bakpotatis |
Trelleburgargare - hemlagad högrevsburgare med bacon, ädelost, päron, saltgurka och pommes 159:- |
Veckans fisk |
TIPS! ÄT LUNCHEN PÅ KVÄLLEN! Många ringer och beställer Dagens rätt, som vi kyler ner för bästa hållbarhet. Sen är det bara att hämta och värma upp den när man vill. |
Veckans sallad |
RÄKOR på salladsbädd med Rhode Island eller
KYCKLINGSALLAD med Ceasardressing och brödkrutong
|
Veckans pasta |
Pasta med räkor i het chilisås |
|
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 120:- | 90:- |
Veckans sallad | 120:- | 90:- |
Veckans pasta | 120:- | 90:- |
|
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|